27 февруари 2016 г.

Как да заговоря момиче

Няколко съвета как да заговорите момиче.
Първо искам да уточня, че това НЕ СА съвети как да свалиш и да преспиш с момиче, това ме отвращава, тъй че моля ви, не ги използвайте за подобни цели.

Най-важно е мястото на срещата.

Лично бих ви посъветвал да избягвате кафенета, клубове и други подобни, понеже там репликата е "да те черпя нещо“ или други по-нецензурни.

Говорим за паркове и градинки след работно време или уикенда.

И така. Вървите си из градинката и виждате едно момиче да седи само.
Преди да заговорите което и да е момиче, трябва първо да прецените дали няма да получите вербална или физическа травма.

1. Ако говори по телефона - можете да изчакате, но не наблизо, разходете се и минете пак след няколко минути.

2. Ако си цъка на телефона и не ви обръща внимание, сядате наблизо. На съседна пейка, но не на същата. През цялото време се стараете да изглеждате сякаш се любувате на природата. Можете да приложите класиката, вадите своя телефон и казвате - ех, уж сме навън сред природата, пък все се взираме в тия айфони! От реакцията, която няма как да се предвиди, следват вашите реплики. Можете да попитате на шега ако й вземат телефона и лаптопа, колко време ще издържи без да се побърка?

2.1. Ако няма съседна пейка, питате - извинете, свободно ли е - така я улеснявате максимално да ви отреже и да не си губите взаимно времето. Можете да попитате и - извинете, чакате ли някого? Но това зависи от вашите намерения.

3. Ако чете книга. Супер, това значи, че е умна. Питате любезно можете ли да седнете до нея. Умните момичета режат директно, затова ако се съгласи, ще знаете имате ли шанс. Ако ви попита защо, при положение, че има толкова свободни пейки, можете да кажете, че ви харесва изгледа точно от тази. Докато сядате се опитайте да познаете книгата. Да четеш книга на открито е много смело занимание.
  а) Ако видите заглавието на книгата и то е за вампири или друга тъпотия, вече знаете как да процедирате. Можете предварително да потърсите заглавията на някакви такива книги, заедно с ревю за тях, за да сте подготвени. Другото е ясно.
- О, книгата която четеш е върховна! А чела ли си... - другото е божа работа.
  b) Ако заглавието не ви е познато и нямате идея за какво е. Можете да попитате. Ако ви отговори с половин уста - или е много запленена от книгата, или не сте и интересен. В случая много малко може да се направи. Можете да я попитате дали би ви я препоръчала. Всичко зависи от жестовете. Как държи книгата, как ви гледа кратките периоди, които вдига очи от редовете.

4. Ако са 2-3 ученички, които разпалено говорят за момчета.
- Hello girls! Would you like to take part in a free street English lesson?
  a) Ако ви посрещне студено мълчание. Питате Did any of you understand me? Schprechen Sie Deutch? Говоритьe по руский?
Ако все още няма отговор, последния ви шанс е - Еее, тия младежи не знаят чужди езици. Можете да предизвикате интерес и смях.

 b) Някои от тях казват - Yes, I do. Това би значело, че очакват от вас урок по английски. Ако го знаете, това е перфектно.

Сега ще ви дам няколко изпитани съвета КАК ДА ГОВОРИТЕ С НЕПОЗНАТИ МОМИЧЕТА

1. НИКОГА НЕ питайте за имената им, годините им, откъде са... никаква лична информация. В течение на разговора, те ще ви я дадат сами или поне част от нея.
2. НИКОГА НЕ им казвайте името си или нещо за себе си докато не поискат да знаят. Дали ще излъжете или не, зависи от целта ви.

Това е и причината да се започват небрежни разговори.
- Здравейте, може ли да се запознаем? - е най-тъпата свалка и всяко момиче я е чувала 10000 пъти. Мислите ли, че ще има някакъв диалог, освен ако не е пропаднала кифла?

Няма коментари:

Публикуване на коментар