13 януари 2016 г.

Искате да станете програмисти?

Искате да станете програмисти? Това е страхотно! Но не знаете откъде да започнете. Нека ви помогна.

1. Не чакайте да влезете в ТУ, СУ, ПУ, МУ, ДУ и МИАУ.... седнете си на задника още днес.
2. Има безплатни курсове на телерик, дори университет, не, не 4 години мъчене, а 2 и излизаш профилиран и ти намират работа веднага. Или оставаш като лектор там. Не за 300 лева на 50 часа седмично да метеш пода или да продаваш гевреци.
3. Трябва да знаете към кой език да се насочите.

Каква е моята роля?

Мога да ви въведа в C, C++, C#, Java, html, css, php, MySQL, достатъчно че да си изберете кой безплатен курс да посетите.

Колко ще струва? Нищо. Удоволствието да се запозная с млади будни хора ми стига. Пък и нямам какво да правя докато не започна работа след няколко месеца.

И все пак ако искате повече информация и си мислите, че това е просто ей така да се намирам на работа, вижте този линк: Basic steps into becoming a pro programmer

Искате уеб програмиране - https://telerikacademy.com/

----

What's in it for me? Много просто - аз изкарах няколко курса на телерик. Слушах Иван Ванков и се смях до пръсване на бъзиците му. Той прекара 2 часа с 39 градуса и треска за да преподава. Едва ли го прави само за пари. Но едва ли би го направил за 350 лв.

Защо ви помагам? 

Много просто - искам да живея в България, а за да стане това, трябва тя да е годна за живот. Това, мили деца, ще го направите вие. ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО! 

Е, Какво чакате? Цъкайте на линка или ми пишете съобщение. 
Живота е кратък, хлапе, don't waste it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар